Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

3ήμερο Φεστιβάλ της Επιτροπής Ειρήνης Άρτας στις 16 - 17 - 18 Νοέμβρη

Η Επιτροπή Ειρήνης Άρτας διοργανώνει 3ήμερο φεστιβάλ στις 16 – 17 – 18 Νοέμβρη στο Μέγαρο του εμπορικού επιμελητηρίου Άρτας.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί ομαδική έκθεση ζωγραφικής με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Εύας Μελά, ζωγράφου και προέδρου του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, με θέμα: «η αντιιμπεριαλιστική πάλη μέσα από την τέχνη».

Στον χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν επίσης: έκθεση βιβλίου, έκθεση φωτογραφίας με τη δράση της επιτροπής ειρήνης Άρτας, έκθεση ζωγραφικής από μαθητές των δημοτικών σχολείων της Άρτας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2012 (ώρα έναρξης 20:00)

 Συναυλία από τη χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Κομποτίου

 Συναυλία από τη χορωδία του μουσικοφιλολογικού συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ»Σάββατο 17 Νοέμβρη 2012 (ώρα έναρξης 20:30)

 Ομιλία από τον Σταύρο Τάσσο, πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) και σεισμολόγο – ερευνητή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και τον εικαστικό Μπάμπη Δαραδήμο

 Συναυλία από μουσικό σχήμα σπουδαστών του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ ΗπείρουΚυριακή 18 Νοέμβρη 2012 (ώρα έναρξης 19:00)
 Παρουσίαση των εξελίξεων στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με επίκεντρο τη Συρία - Ιράν, από τον Γρηγόρη Αναγνώστου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ)

 Προβολή ταινίας που πραγματεύεται τον ρατσισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου