Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης Άρτας

Η Επιτροπή Ειρήνης Άρτας καλεί τον αρτινό λαό να συμμετάσχει μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Άρτας του ΚΚΕ σήμερα Παρασκευή 21 Οκτώβρη 2011 στις 8μμ από την πλατεία Κιλκίς, ενάντια στην προσπάθεια τρομοκράτησης των αγώνων του λαού από την αστική τάξη.

Ο ελληνικός λαός και οι λαοί του κόσμου έχουμε εμπειρία από τις προσπάθειες της αστικής τάξης να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις όποτε αυτές έχουν περιεχόμενο που να θίγει την ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής, την ουσία του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Στην κατεύθυνση αυτή χρησιμοποιεί όπως αποδείχτηκε τις τελευταίες 48 ώρες, όλους αυτούς τους παρακρατικούς μηχανισμούς, τις μυστικές υπηρεσίες, τα φασιστικά μπλοκ, που δεν διστάζουν ακόμα και να δολοφονούν εν ψυχρώ διαδηλωτές προκειμένου να προωθήσουν άλλοτε με το καρότο και άλλοτε με το μαστίγιο τα αντιλαϊκά μέτρα.

Το αντιιμπεριαλιστικό - φιλειρηνικό κίνημα, η ΕΕΔΥΕ, έχει ίδια πείρα από τους παρακρατικούς μηχανισμούς, με τη δολοφονία του βουλευτή της ΕΔΑ και αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ Γρηγόρη Λαμπράκη.

Καλούμε τον αρτινό λαό σε επαγρύπνηση. Το εργατικό - λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη και την πείρα, για να τους κόψει το χέρι.

Όλοι σήμερα στις 8μμ στην πλατεία Κιλκίς!


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου